Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Sute de absențe şi doi eliminaţi la proba scrisă la Limba și literatura română a examenului de Bacalaureat

bacalaureat, stiri, suceava, newsUn număr de 391 de candidați nu s-au prezentat, luni, la proba scrisă la Limba și literatura română a examenului de Bacalaureat. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Suceava, din cei 5.143 de candidați înscriși la această probă, s-au prezentat la examen 4.750, adică 92,36%.

Doi elevi au fost eliminaţi, după ce în timpul examenului le-a sunat telefonul mobil.

Elevii clasei a XII-a de la profilul real au avut, la alegere, de analizat o poezie de Mihai Eminescu sau Tudor Arghezi în timp ce cei de la profilul uman au avut arta poetică în opera lui Ion Barbu sau Lucian Blaga.

like facebook, stiri, botosaniProba obligatorie a profilului este programată pe 27 iunie, iar proba la alegere a profilului şi specializării, va avea loc pe 28 iunie.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. FANEL says:

    La cât de puțini au intrat în Bac de la liceele tehnologice nu mai reprezintă nimic absenții.La Liceul Alimentar am intrat dor 6 elevi in Bac din clasa de turism DIN CAUZA MATEMATICII și în celelalte clase la fel câte 7-8 elevi din alte clase.JALE MARE LA LICEUL ALIMENTAR,DACĂ NU ȘTII MATE NU AI NICIO ȘANSĂ!!Atenție boboci de clasa a VIII-a!!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*