Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO! Casă cuprinsă de un incendiu. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale

Un incendiu puternic a cuprins, vineri seară, o gospodărie din satul Roșiori, comuna Forăști. Opt autospeciale au intervenit pentru stingerea vâlvătaiei, din care patru de la detașamentul de pompieri Fălticeni și patru de la Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență.

Au ars acoperișul casei de locuit, cu un etaj, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați și acoperișul de la camera centralei termice pe o suprafață de  de aproximatvi 80mp.

like facebook, suceava, news, stiri

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Forăști, Drăgușeni, Boroaia și Baia, au intervenit cu 8 autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie (cu doi proprietari) din satul Roșiori, comuna Forăști.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul unei anexe și cel al unei case de locuit, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.
Incendiul a fost lichidat la ora 1:00.

Au ars acoperișul anexei și cel al casei de locuit pe o suprafață totală de aproximativ 420 mp. S-au degradat tavanele și pereții portanți ai construcției.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la un aparat de gătit (aragaz) lăsat nesupravegheat.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul locuinței, cu bunurile aferente.

 

Publiée par Liviu Sîrbu sur Vendredi 22 juin 2018


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Casă cuprinsă de un incendiu. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale | Moldova24

Lăsați un comentariu

*