Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Municipiul Suceava va avea încă un cetățean de onoare. Vezi despre cine este vorba!

Municipiul Suceava va avea încă un cetățean de onoare, un proiect de hotărâre în acest sens urmând să se afle pe masa consilierilor locali în ședința din 21 iunie.

Este vorba despre Lazăr Tipa, doctor în științele motricității umane, membru al Centrului de Cercetare Științifică din domeniul sportului școlar și de performanță din București la nivel de licee și al Centrelor internaționale de cercetare științifică a sporturilor de performanță de la Berlin și Praga.

like facebook, suceava, news, stiriNăscut în Todirești, absolvent al Universității Ștefan cel Mare Suceava, în prezent este profesor la colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava.

Fostul multiplu camion național și medaliat balcanic și internațional- Campionatul Mondial din Oslo Norvegia și la Campionatul European Oulu Finlanda la lupte greco-romane, cu un total de 128 de medalii ( aur, argint, bronz), și-a dedicat întreaga activitate sportului și în special elevilor dornici de performanță, se precizează în proiectul de hotărâre.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Municipiul Suceava va avea încă un cetățean de onoare. Vezi despre cine este vorba! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*