Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

A lovit un bărbat cu o lopată în cap. Agresorul, arestat preventiv

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor. Vasile Emanuel Stan a lovit cu o lopată în cap un bărbat, iar pe 15 iunie a fost arestat preventiv.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit anchetatorilor, în seara zilei de 09 iunie 2018, într-un loc public de pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, inculpatul a exercitat un act de violenţă de intensitate ridicată asupra unei victime, pe fondul unui conflict spontan, respectiv a lovit-o cu un corp contondent în zona capului, cauzându-i leziuni traumatice, care necesită pentru vindecare 10 – 12 zile de îngrijiri medicale şi care nu au fost de natură să pună în primejdie viaţa victimei.

Exercitarea unui astfel de act de violenţă într-o zonă vitală, cu un corp contondent dur (o lopată) era aptă să conducă la suprimarea vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs însă din motive independente de intenţia şi acţiunea autorului. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, susțin procurorii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*