Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr condamnat după un accident cu patru mașini. Un medic a fost rănit în accident

Tânăr condamnat pentru că a produs un accident cu patru mașini. Un medic a fost rănit în accident
Un tânăr de 27 de ani a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Suceava pentru vătămare corporală din culpă după un accident produs în septembrie 2015. Ionuț Huțanu  a primit, miercuri,  zece luni de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de doi ani. Decizia magistraților nu este definitivă.

Accidentul a avut loc la Ilișești, un medic fiind printre răniți. Doctorul  Sorin Petrașuc  din Câmpulung Moldovenesc face naveta la Suceava. El abia ieșise din gardă și se îndrepta spre casă.

like-facebookÎn timp ce se deplasa dinspre Suceava spre Gura Humorului, un BMW condus de Ionuț Huțanu, care circula din sens opus a derapat, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit în autoturismul medicului, lovind apoi alte două autoturisme.

În mașina care a provocat accidentul de circulație de afla  șoferul de 24 de ani, Ionuț Huțanu, un tânăr de 20 ani și o tânără de 18 ani, care, în urma impactului, a fost aruncată din mașină.

Atât medicul, cât și celelalte trei persoane au fost transportate la spital. Doctorul a fost băgat de urgență în sala de operație.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*