Vineri 24 Mai 2019, Actualizat acum 143 zile 12:00 am


 

Un tânăr de 19 ani, adoptat în Israel, își caută la Suceava părinții biologici. Motivul emoționant pentru care vrea să-i întâlnească

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, adoptat în Israel, își caută la Suceava părinții biologici. Gili Slone locuiește în Kfar Yona, nu departe de Tel Aviv. A fost crescut de mic de o familie din Israel, iar acum alături de mama sa adoptivă face demersuri pentru a-și găsi părinții biologici și frații. Știe doar că se numea Dragoș Chiaru sau Ciaru, iar mama sa era din suceava.

like facebook, suceava, news, stiriNu caută răspunsuri pentru adopția sa, nu vrea să-și tragă părinții la răspundere, ci doar să îi cunoască și mai ales să le mulțumească pentru că i-au dat viață.

Povestește că a fost în Suceava și spune că i-a plăcut foarte mult gara Burdujeni. Peste o lună va veni din nou, chiar dacă nu vorbește românește. Nu renunță la încercările sale de a-și descoperi familia naturală. Simte românește, îi place foarte mult mămăliga și vrea să cunoască istoria României.

Pe telefonul său mobil are culorile de pe steagul României.

Dacă sunt persoane care îl recunosc sau îl pot ajuta cu orice fel de informații despre mama sau tatăl său îl pot contacta prin intermediul redactiei la adresa: redactiesuceavanews@gmail.com sau pe Facebook.

loading...

Loading...

1 Comentariu

  1. ROman says:

    Se vor gasi impostori cu tot felul de motivari.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*