Vineri 24 Mai 2019, Actualizat acum 143 zile 12:00 am


 

29 de șoferi au rămas fără permise în urma unor filtre organizate de polițiștii suceveni

În perioada 08.06.-10.06.2018, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, în cadrul căreia au fost constatate 6 infracțiuni şi au fost aplicate 437 sancţiuni contravenționale, în valoare de 194.905 lei, din care 266 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
De asemenea, poliţiştii au reţinut 29 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

like facebook, suceava, news, stiri
La 10.06.2018, ora 15.06, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a oprit pentru control pe raza comunei Vale Moldovei, autoturismul condus de un localnic de 40 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
La 10.06.2018, în jurul orei 17.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a oprit pentru control pe raza comunei Berchişeşti, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Păltinoasa. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*