Duminică 24 Martie 2019, Actualizat acum 82 zile 12:00 am


 

FOTO Peste 3.000 de suceveni au plecat cu autocarele și mașinile la mitingul de la București

Peste 3.000 de suceveni au plecat, sâmbătă dimineață, cu autocarele și mașinile spre București, pentru a participa la mitingul organizat de PSD împotriva abuzurilor.

Aceștia sunt însoțiți de liderii PSD.

Mitingul se va desfăşura sâmbătă, începând cu ora 20.00, în Bucureşti, Piaţa Victoriei.

like facebook, suceava, news, stiriUn miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi acre vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse”, a declarat Liviu Dragnea.

loading...

Loading...

2 Comentarii

  1. Lolo says:

    Huo! O adunătură de slugoi care au copiii la studii în străinătate pe banii fraierilor care muncesc în tara asta!!!! Rușine!!!

    Răspunde
  2. Andrei says:

    Nu e o mândrie că acești oameni s au dus să protesteze la comanda împotriva a ceva ce li s a dictat de mai sus. Este trist că nu vedeți raul pe care îl susțineți și gaura in care se afunda din ce in ce mai mult tara asta tocmai pentru că există oameni ca voi care susțin niste scursuri ale societății. Sa va fie rușine și să țineți toată viața minte voi ăștia care ați mers la București că v ați vândut integritatea pentru doi bani. Sa vad ce o sa le ziceți copiilor voștri când vor trebui sa plece din țară ca să poată câștiga o pâine

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*