Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Urmărire la Vicovu de Sus după un tânăr de 19 ani, la volanul unei mașini, care nu a oprit la semnalul polițiștilor

Joi seară, în timp ce acționa pe raza oraşului Vicovu de Sus, un echipaj de poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 6 km, până pe o uliță de pe raza localității.

Acolo, vehiculul s-a blocat, iar conducătorul auto, a coborât și a încercat să fugă, fiind urmărit pedestru de polițiști, prins, imobilizat și condus la sediul poliției, acesta fiind identificat ca fiind un localnic de 19 ani, care nu posedă permis de conducere.

like facebook, suceava, news, stiriTotodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.480 lei, fiindu-i reținute certificatul și plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*