Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Suceveanca Otilia Brumă a lansat primul său film din carieră

Suceveanca Otilia Brumă „Bilionera” a lansat primul său film din carieră, în Turcia, acolo unde artista s-a transformat într-un adevărat star.

Filmul este produs de turci și promite să aibă un succes uriaș, mai ales ca lansarea care a avut loc in urma cu doua zile a fost o adevarata reusita, potrivit Wowbiz.ro.

Pentru Otilia Bilionera, cu siguranta, Turcia este cea de-a doua patrie a ei. Are un succes urias in lumea muzicii, iar fiecare concert al ei de acolo se desfasoara cu casa inchisa. In plus, logodnicul ei este turc, un artist la fel de cunoscut ca si ea, iar acolo se desfasoara cele mai multe concerte ale ei.

like facebook, suceava, news, stiriAcum insa, frumoasa artista provenita din Ramania a dat lovitura. Mai exact, producatorii filmului ”Denis ve Gunes” au apelat la ea pentru a juca propriul rol, iar productia cu pricina, promite sa fie un adevarat succes, cu atat mai mult cu cat presa turca ii face recenzii cat se poate de pozitive.

“Este primul film turcesc in care joc, spre ca nu va fi si ultimul”, spune Otilia Bilionera, artista pregatindu-se intens pentru rolul interpretat, reusind sa invete chiar si limba turca intr-un timp record.
Mai mult, la lansarea filmului, Otilia a fost asaltata de sute de oameni care si-au dorit o fotografie si un autograf de la ea, in ciuda faptului ca rolul ei este unul destul de mic.

 “M-am simtit extraordinar la lansarea filmului, nu credeam ca voi avea o asemenea primire din partea oamenilor care stiu ca eu sunt cantareata in primul rand, iar acum abia debutez in lumea filmului. M-am simtit ca un star acolo”, a spus Otilia.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveanca Otilia Brumă a lansat primul său film din carieră | Moldova24
  2. O cântăreață din Suceava participă la Ferma vedetelor de la Protv. | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*