Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O nouă condamnare pentru Adina „spaima șoselelor”

Adina Prisacariu, tânăra din Grănicești, care și-a pierdut soțul într-un accident rutier produs chiar de ea, a fost condamnată, joi, de magistrații Judecătoriei Suceava  la doi ani de închisoare pentru conducere fără permis. De asemenea, ea are interzis să mai conducă o maşină timp de doi ani şi şase luni.

Pedeapsa a fost contopită cu cealaltă condamnare a tinerei, de trei ani şi şase luni pentru constituire de grup infracţional organizat. Adina are de executat acum cinci ani şi două luni de detenţie. Sentința de joi nu este definitivă.

Suceveanca a fost prinsă în Marea Britanie, după ce pe numele său exista o alertă de urmărire internațională, dar autoritățile de acolo au refuzat să o extrădeze din cauza condiţiilor precare din închisorile româneşti.

like facebook, suceava, news, stiriAdina Prisăcariu (23 de ani), din comuna suceveană Grăniceşti, a fost eliberată de către judecătorii din Marea Britanie, după o lună petrecută în arest. Magistraţii britanici au refuzat cererea de extrădarea a acesteia în România din cauza condiţiilor din închisorile din ţara noastră. Astfel, tânăra Adina, poreclită „spaima şoselelor”, a fost pusă în libertate.

Adina mai are un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O nouă condamnare pentru soția botoșăneanului mort în cumplitul accident de pe DN29 | BotosaniNews.ro
  2. O nouă condamnare pentru soția botoșăneanului mort în cumplitul accident de pe DN29 | Moldova24

Lăsați un comentariu

*