Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un șofer de 72 de ani a dat cu mașina peste un bărbat, pe trecerea de pietoni

Un șofer de 72 de ani a dat cu mașina peste un bărbat, pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc miercuri dimineață. În timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un bărbat de 72 de ani, din comuna Grănicești, a surprins și accidentat ușor un localnic de 31 de ani, angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
like facebook, suceava, news, stiri
„Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit un dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, spun polițiștii.

Victima povestește că șoferul mașinii nici măcar nu a încercat să frâneze.

„Am fost dus cu o ambulantă la spital, am fost lovit pe trecerea de pietoni pe a doua banda fără să frâneze”, ne-a povestit bărbatul, revoltat de atitudinea șoferului, atrăgând atenția că în zonă circulă foarte mulți copii care merg la școală dimineața și conducătorii auto ar trebui să fie mai atenți.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*