Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Doliu la ISU Suceava. Un pompier a murit electrocutat

Un pompier sucevean a murit electrocutat în timp ce repara o pompă de apă. Tragedia a avut loc marti, când Lucian Gemănar se afla în timpul liber. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus acasă, în satul Plutonița- Doroteia. Lucian va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, slujba urmând să fie oficiată de la ora 12, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Doroteia.

Extrem de iubit și apreciat, atât de prieteni, cât și de colegii de muncă, moartea lui Lucian a îndoliat întregul Inspectorat pentru Situații de Urgență și nu numai.

like facebook, suceava, news, stiri„Încă nu s-au uscat lacrimile pe obrajii noștri, după ce l-am plâns pe Sorin-Liviu Pandelea, când o altă tragedie a lovit unitatea noastră… Plt.maj. CONSTANTIN-LUCIAN GEMĂNAR, din cadrul Gărzii de Intervenție Gura Humorului, a plecat, mult prea devreme, la cele veșnice, să se alăture gărzii de salvatori din Ceruri. A lăsat în urmă o soție îndurerată, două fetițe, care vor crește fără tată, și pe toți colegii înmărmuriți de tristețe. Ne rugăm la Maica Domnului să îi întărească familia și să îi aline suferința. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace Luciane!”, este mesajul transmis de reprezentanții ISU Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*