Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Imagini dezolante la Baza Sportivă Unirea. CSM Suceava, luată la întrebări privind lipsa investițiilor la baza sportivă

Deputatul USR Iulian Bulai a trimis o solicitare către Clubul Sportiv Municipal Suceava pentru a vedea care sunt planurile CSM cu privire la Baza Sportivă Unirea. Și asta după ce deputatul USR a formulat o interpelare și către Ministerul Tineretului și Sportului, iar din răspunsul primit rezultă că CSM Suceava nu a solicitat bani pentru investiții la baza sportivă.

like facebook, suceava, news, stiri„Am primit la cabinetul parlamentar numeroase sesizări cu privire la starea deplorabilă în care se află Baza Sportivă Unirea. Drept urmare, am adresat o interpelare către Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, pentru a afla care este situația Bazei Sportive și care sunt planurile MTS privind investițiile la acest obiectiv. În răspunsul primit de la minister, se menționează faptul că, în anul 2018, Clubul Sportiv Municipal Suceava nu a solicitat fonduri pentru Baza Sportivă Unirea. Având în vedere cele semnalate și cu speranța că acest demers va ajuta la alocarea de fonduri pentru a îmbunătăți condițiile în care sportivii își desfășoară activitatea, vă rog să îmi răspundeți la următoarele întrebări: 1. A fost întocmit un studiu privind finanțarea necesară pentru reabilitarea Bazei Sportive Unirea? 2. Ce fonduri a solicitat CSM pentru Baza Sportiva Unirea în anul 2018 de la MTS? 3. Ce planuri are CSM privind Baza Sportivă pentru asigurarea unui minim de confort pentru sportivi? În ultimele imagini primite de la cetățeni, anexate aici, se poate observa starea precară a grupurilor sanitare și a vestiarului”, menționează în solicitare deputatul USR.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*