Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Marş pentru autostradă! Mii de oameni din judeţele Moldovei, printre care şi suceveni, vor participa la un protest

Grupul de iniţiativă „Împreună pentru A8” organizează sâmbătă, pe 19 mai, un marş motorizat spre Bucureşti, pentru construcţia de autostrazi in Moldova.

Sute de maşini din mai multe judete, printre care şi Suceava, vor participa la acţiune, punctul de întâlnire al acestora fiind intersecţia drumurilor E 85 şi E 581, în dreptul localităţii Tişiţa, la orele 12.00.

Coloana de maşini îşi va continua marşul spre Bucureşti începând cu orele 13.00.

like facebook, stiri, botosaniScopul acestui marş este să oblige factorii responsabili de dezvoltarea infrastructurii rutiere din România să-şi asume măsuri concrete, transparente şi reale pentru demararea lucrărilor de construire a autostrăzilor din Moldova, a autostrăzii A8, Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, precum şi a autostrăzii A7, Suceava-Bacău-Bucureşti.

La protest va participa şi președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Publiée par Laura Catalina Culipei sur vendredi 18 mai 2018

Suceava are nevoie de autostradă dar și de șoseaua de centură finalizată! Mai multe maşini de mare tonaj, autocare, microbuze dar şi autoturisme au plecat în convoi de la Suceava spre Bucureşti pentru a solicita din nou Guvernului să demareze proiectul de construire a unei autostrăzi pe acest traseu.#Suceava #ProtestMotorizat. #Autostradă

Publiée par Lucian Harșovschi sur vendredi 18 mai 2018


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*