Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Percheziții la braconieri din județul Suceava. Ce au găsit polițiștii în locuințele lor

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava, sprijiniți de forțe ale Serviciilor de Investigații Criminale și Ordine Publică și ale Poliţiilor municipale Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, au efectuat, miercuri, 16 mai, 7 percheziţii domiciliare la 7 persoane de pe raza comunei Moldoviţa, bănuite că ar deţine ilegal arme şi muniţii, pe care le folosesc la comiterea de infracţiuni din sfera braconajului cinegetic.

like facebook, suceava, news, stiriAnchetatorii au găsit  205 cartuşe letale de calibre diferite, 11 coarne de cerb, o pereche de coarne cerb cu tot cu craniu, 900 grame pulbere neagră, posibil praf de puşcă, 2 capcane pentru vânat mare, 2 pistoale de asomare cu 18 capse de asomare, o arbaletă, o ţeavă de la o armă letală, o armă letală ruginită cu ţeava înfundată şi în stare de nefuncţionare, o lunetă și un dispozitiv pentru sertizat cartuşe, bunuri care au fost ridicate în vederea examinării criminalistice.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii a 4 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor și stabilirea întregii activități infracţionale desfăşurată de autori”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*