Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Cătălin Nechifor pleacă din PSD și se alătură partidului lui Victor Ponta

Deputatul PSD Cătălin Nechifor a anunțat că pleacă din Partidul Social Democrat. Joi, în cadrul unei conferințe de presă, acesta a precizat că se alătură partidului Pro România, fondat de Victor Ponta.

like facebook, suceava, news, stiri„După 16 ani în PSD a venit momentul în care să îmi dau seama că niciodată să nu spui niciodată. Mi-am făcut datoria față de PSD, am avut și împliniri și dezamăgiri, dar viața merge mai departe și mă bucur să fiu din nou alături de oameni care au fost lângă mine. Am trecut prin multe, am învățat și pe pielea noastră despre real politics, nu sunt penal, apropo nici baron local n-am reușit sa fiu, cu toate că, între noi fie vorba, în 2012 puteam să-i pun pe unii să meargă și pe sarma cu capul în jos, că așa erau obișnuiți”, a precizat Cătălin Nechifor.

Nechifor  va fi coordonatorul filialei din județul Suceava a partidului Pro România și  va construi organizațiile de partid în județ.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Reacția liderului PSD Suceava după ce Cătălin Nechifor și-a anunțat demisia. „Înseamnă o fugă de răspundere” | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*