Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Un șofer beat a distrus cu mașina două autoturisme parcate

Un șofer de 47 de ani a urcat beat la volan și a produs un adevărat carambol. Vineri, la ora 23.41, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că pe strada Republicii din localitate, un autoturism a acroșat mai multe vehicule parcate.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Republicii din municipiul Fălticeni, un bărbat de 47 de ani, din comuna Boroaia, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat două autoturisme parcate.
like facebook, suceava, news, stiri
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani, este neînmatriculat, fiind radiat din circulație, iar numărul de înmatriculare aparține unui alt autoturism.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer beat a distrus cu mașina două autoturisme parcate | Moldova24

Lăsați un comentariu

*