Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Deținea ilegal o armă de vânătoare de 21 de ani. Bărbatul, cercetat de polițiști

arma-vanatoare-cainiPolițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava s-au sesizat, joi, despre faptul că un bărbat de 54 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, deține ilegal la domiciliu o armă de vânătoare și mai multe cartușe aferente acesteia.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul anului 1997, prin intermediul unei donații încheiate în cadrul unui birou notarial din municipiul C-lung Moldovenesc, bărbatul a dobândit arma pe care a păstrat-o la domiciliul său, fără a fi autorizat în acest sens.
like facebook, suceava, news, stiri
Astfel, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, arma nu figurează ca fiind înscrisă în evidențe, iar bărbatul de 54 de ani nu este posesor de permis de armă.

Arma și cartușele au fost ridicate de polițiști pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, ce va fi soluționat procedural, arată o informare a IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*