Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Pedeapsă pentru un individ care a bătut un bărbat până l-a omorât. Motivul este incredibil!

Un individ a fost condamnat la închisoare, joi, de magistrații Tribunalului Suceava, pentru  loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Gavriluț Flocea a primit șapte ani și două luni de închisoare după ce a bătut până la moarte un bărbat pentru că acesta a refuzat să dea mâna cu el. Decizia nu este definitivă.

În cursul zilei de 29 noiembrie 2015, inculpatul Flocea Gavriluţ, cunoscut cu antecedente penale, s-a întâlnit cu persoana vătămată N.I. în incinta localului /magazinului mixt din localitatea Tarniţa. Persoana vătămată N.I. a refuzat să dea mâna cu inculpatul Flocea Gavriluţ, împrejurare în care între cei doi a avut loc un conflict minor, care nu a continuat, nu a fost de amploare, persoana vătămată deplasându-se singură spre locuinţa sa.

like-facebookÎn continuare, în ziua de 4 decembrie 2015, conflictul dintre cei doi a reizbucnit, inculpatul s-a întâlnit din nou cu persoana vătămată în localul sus amintit, iar în momentul în care persoana vătămată N.I. a plecat spre locuinţa sa, inculpatul l-a urmărit cu intenţia clară de a sta de vorbă cu el, de a lămuri situaţia.

În timp ce N.I. se afla în faţa porţii locuinţei sale, inculpatul l-a ajuns din urmă cerându-i să lămurească situaţia tensionantă dintre ei. În aceste împrejurări, pe fondul unui schimb de replici şi a unor jigniri aduse de victimă, inculpatul i-a aplicat victimei două lovituri puternice, cu pumnul la nivelul capului, aceasta dezechilibrându-se şi prăbuşindu-se la sol.
Inculpatul s-a speriat şi a plecat spre casă.

A doua zi, 5 decembrie 2015, cu aproximaţie ora 09:00, persoana vătămată N. I. a fost găsită în stare gravă, inconştientă, de un vecin, persoană ce avea grijă de gospodărie. Persoana vătămată N.I. a fost transportat de urgenţă la spitalul din oraşul Gura Humorului, iar mai apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, cu diagnosticul la internare: comă gr.I, hemoragie subarahnoidiană, hematom subdural, traumatism occipital parietal.

Potrivit fişei de constatare preliminară medico-legală întocmită de S.M.L. Suceava, persoana vătămată N. I. a prezentat contuzii cu echimoze, excoriaţii, traumatism cranio-cerebral cu hematom subdural emisferic bilateral şi hemoragie subarahnoidiană, leziuni ce au putut fi produse prin loviri cu sau de corpuri contondente. Din cauza complicaţiilor medicale apărute şi a stării grave în care se afla, persoana vătămată N. I. a decedat la data de 14 decembrie 2015 în spital.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Decizie definitivă! Cum a fost pedepsit un individ care a omorât în bătaie un bărbat pentru că a refuzat să dea mâna cu el | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*