Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO Bolid de lux căutat de autoritățile din Austria, oprit la Siret. Ce se va întâmpla cu șoferul

Un bolid de lux căutat de autoritățile din Austria a fost oprit la Siret. Marți seară, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul ucrainean Oleg S., în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism marca Range Rover, cu număr de înmatriculare specific Slovaciei.

like facebook, suceava, news, stiriÎn urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Austria.

Mai mult de atât s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta nu îndeplinesc condițiile de formă şi fond ale unor plăcuțe autentice, fiind false.

Șoferul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: tăinuire, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie/conducerea pe drumurile publice a unui vrehicul cu numere false.

Autoturismul, fabricat în anul 2016, în valoare de aproximativ 65.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, până la finalizarea cercetărilor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Bolid de lux căutat de autoritățile din Austria, oprit la Siret. Ce se va întâmpla cu șoferul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*