Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Accident la Dumbrăveni! Un bărbat beat a distrus un stâlp cu un buldoexcavator

Un bărbat beat și cu permisul de conducere anulat a produs un accident, vineri, pe strada Pârâu Deal din comuna Dumbrăveni. Omul, de 48 de ani, din Salcea, a distrus cu un buldoexcavator un stâlp de electricitate.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat și oprit pentru control utilajul și au constatat faptul că bărbatul de 48 de ani are permisul de conducere anulat.
like facebook, suceava, news, stiri
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulat”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „distrugere”, ce va fi soluționat procedural”, precizează reprezentanții Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*