Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Primăria Fălticeni vrea să amenajeze 48 de locuri de parcare ecologice

Primăria municipiului Fălticeni vrea să amenajeze 48 de locuri de parcare ecologice în intravilanul municipiului. Potrivit anunțului Primăriei, pavajul se va executa dintr-o structură alcătuită din 10 cm pavaj din pavele ecologice, 5 cm nisip, 15 cm balast.

like facebook, suceava, news, stiri„La realizarea lucrărilor se vor folosi numai materiale agrementate conform reglementărilor naţionale in vigoare, precum şi legislaţiei şi standardelor naţionale armonizate cu legislaţia U.E. Aceste materiale sunt in conformitate cu prevederile HG nr. 766/1997 şi a legii nr. 10/1995 privind obligativitatea utilizării de materiale agrementate pentru execuţia lucrărilor. Lucrările de protecţia muncii pe perioada execuţiei sunt prinse in normele de deviz făcand parte din tehnologia de execuţie. La executarea lucrărilor se vor lua toate măsurile privind protecţia mediului inconjurător: depozitarea combustibililor şi a materialelor, precum şi intreţinerea curentă a utilajelor se vor face in locuri special amenajate, fără a fi permisă imprăştierea materialelor, combustibililor, lubrifianţilor şi reziduurilor la intamplare pe şantier; depozitele de terasamente şi resturile vegetale din defrişări sau din degajarea albiilor se vor amplasa astfel incat să nu poată fi antrenate de viituri”, se menționează în anunțul unității administrativ teritoriale.

Suprafața totală va fi de 576 mp. Este prevăzută o durată de execuţie de maxim 30 zile.

„Ofertantul va elabora propunerea finaciara astfel incat aceasta sa furnizeze toate informatiile solicitate ( valoarea totala a lucrarii ce urmeaza sa fie executata, inclusiv taxa pe valoarea adaugata, care va fi evidentiata distinc; valoarea pe fiecare obiect si categorie de lucrari ce urmeaza a fie xecutata inclisiv taxa pe valoarea adaugata, care va fi evidentiata distinc) pentru realizarea lucarilor”, se mai spune în anunț.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*