Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Zboruri spre Madrid de pe Aeroportul Suceava, de luna viitoare

De luna viitoare, de pe Aeroportul Suceava vor fi operate zboruri spre Madrid și București cu Cobrex.

În fiecare zi de luni și joi compania aeriană COBREX TRANS va opera zboruri directe pe rutele Suceava – București (Otopeni) și retur, precum și Suceava – Madrid (Barajas) și retur, cu o aeronavă Boeing 737-300 de 148 de locuri.

Biletele pentru destinația dorită pot fi achiziționate de la agențiile de ticketing și de la birourile de turism, precum și de pe site-ul companiei www.cobrextrans.com/booking

Copii între 2 și 12 ani beneficiază de 50% reducere din prețul biletului întreg.

like facebook, suceava, news, stiriÎn prețul biletului de călătorie sunt incluse un bagaj de mână de 7 kg și un bagaj de cală de 20 kg gratuite, precum și catering cald la bordul aeronavei.

Modificarea numelui rezervării este posibilă fără vreo taxă suplimentară, dacă este efectuată cu cel puțin 2 zile înaintea plecării.

Modificarea datei rezervării este posibilă fără vreo taxă suplimentară, dacă este efectuată cu cel puțin 3 zile înaintea plecării.

În cazul în care doriți să anulați rezervarea, acest lucru este posibil, fiindu-vă asigurată restituirea contravalorii biletului în procent de 50% dacă anularea este efectuată cu cel puțin de 14 zile înaintea plecării.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*