Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Un exemplu pentru noi toți! Gestul emoționant făcut de un fotograf din Rădăuți pentru o bătrână. „Mi s-a rupt inima”

Un fotograf din Rădăuți a dat dovadă de umanitate, bun simț, fiind un adevărat exemplu pentru noi toți. Cătălin Urdoi, unul dintre cei mai apreciați fotografi din județul Suceava, și nu doar la nivel județean, ci național și chiar internațional, i-a adus zâmbetul pe buze unei bătrâne care abia avea bani pentru o roșie.

like facebook, suceava, news, stiriVăzând-o cu un leu în mână pentru a-și cumpăra o roșie de pe un raft, tânărul fotograf i-a cumpărat bunicii tot ce îi trebuie pentru o salată.

„Într-o mână ținea cu patos o roșie și 1 leu..cu care urma să o plătească, în cealaltă bastonul și o trăistuță în care avea niște flori. Mi s-a rupt inima când uitându-se pe rafturile din aprozar murmura cu o voce îmbătrânită : sunt de toate… bani să ai ! M-am oprit din ce făceam și cu ochii aproape în lacrimi i-am cumpărat roșii, salată verde, ceapă verde…tot ce îi trebuie pentru o salată așa cum cei mai mulți dintre noi ne-o permitem și totuși nu îi dăm importanță…. Am plecat în grabă, cu o furie greu de explicat în cuvinte, o furie legată de faptul că ne mor bătrânii… și mor tânjind la o banală salată…”, a povestit pe pagina sa de socializare Cătălin Urdoi.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*