Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Suceveancă împușcată în cap în Italia. Doi italieni au fost condamnați după moartea sa. Ce pedepse au primit

Doi frați italieni, de 35 și 39 de ani, au fost condamnați după ce au ucis o femeie de 35 de ani din Suceava. Arturo şi Cipriano Cioffo au fost condamnaţi la câte 14 ani de închisoare pentru omor, posesie ilegală de arme şi incendiere, potrivit Adevarul.ro.

Ei au împușcat-o de trei ori în cap pe Mariana Sologiuc, din cauza unei datorii de 500 de euro. De altfel, suceveanca a fost implicată în mai multe ilegalități alături de aceștia, în special în fraude cu asigurări și trafic de mașini. În plus, Mariana Veronica Sologiuc a avut în trecut și o relație cu Cipriano Cioffo.

like facebook, suceava, news, stiriÎn luna mai a anului 2015, trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit în apropiere de biserica din comuna italiană Villa di Briano. Aceasta a fost identificată ca fiind Mariana Veronica Sologiuc, de 35 de ani, din comuna Cacica.

Ea lucra ca barmaniță la un bar din localitatea Parete, din regiunea Campania. Din câte se pare, suceveanca a fost sechestrată, înainte de a fi ucisă cu sânge rece.

Mașina ei, un Fiat Punto, fusese incendiată într-o localitate din apropiere.

Mariana Veronica Sologiuc era divorțată și avea un băiețel în vârstă de cinci ani, care era crescut de părinții ei.

Suceveancă împuşcată în stil mafiot în Italia


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveancă împușcată în cap în Italia. Doi italieni au fost condamnați după moartea sa. Ce pedepse au primit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*