Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO A început reabilitarea parcării de pe bulevardul 1 Mai. Trecerea de pietoni de la Direcția Silvică, anulată

A început reabilitarea parcării de pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, de lângă Direcția Silvică. Potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, se vor înlocui bordurile și se vor ridica la nivel canalele și geigerele iar după finalizarea covorului de asfalt și marcarea acestuia, 30 de mașini vor putea fi parcate în mod ordonat.

„Deoarece în momentul de față nu putem crea noi locuri de parcare, proiectul celor 5000 de parcări fiind în continuare blocat de către PSD în Consiliul Local (9 luni pierdute), reabilităm doar parcările existente”, a precizat Harșovschi.
like facebook, suceava, news, stiri
Tot în zonă, pentru un trafic rutier mai lejer, se va anula trecerea de pietoni veche de la Direcția Silvică, spre Ipj, urmând ca una nouă să fie creată în intersecția bulevardului 1Mai cu strada Scurtă, în așa fel încât traversarea să se facă pe lumina verde a semaforului (corpurile de iluminat sunt deja montate, urmând a fi marcată trecerea).


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Lungul primar says:

    Invitam,cu drag pe toti angajatii primariei sa isi parcheze masinile de lux in parcarea avocatului Tudor.Asa vor avea si cei de la service-urile auto o paine mai alba pe masa.Noi avem abonamente la ei,deja.De ce se reabiliteaza doar cele cu vedere la bulevarde,iar cele mai laturalnice nu?

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO A început reabilitarea parcării de pe bulevardul 1 Mai. Trecerea de pietoni de la Direcția Silvică, anulată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*