Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Sucevenii racordați la sistemul centralizat riscă să rămână fără apă caldă. Apelul făcut de primarul Sucevei

Sucevenii racordați la sistemul centralizat riscă să rămână fără apă caldă. În doar două luni din acest an, restanţele consumatorilor casnici către Thermonet Suceava au ajuns la peste un milion de euro. Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, dacă la sfârșitul lunii februarie soldul era de 2,67 de milioane de lei, în prezent este de 4,66 de milioane de lei.

like facebook, suceava, news, stiri„Nu este de glumă şi nici de joacă. Vă rog să faceţi eforturi, să strângem nişte bani, pentru că deja sunt nişte somaţii. Pe data de 28 aprilie, Thermonet trebuie să plătească peste 510.000 de lei la E.on. Nu ne panicăm, dar începând cu data amintită, suntem ameninţaţi că ne întrerupe alimentarea cu energie. […] Nu ţin pe nimeni cu forţa la sistemul centralizat, dar cei care rămân trebuie să plătească”, este apelul făcut de primarul Ion Lungu în cadrul unei ședințe cu președinții asociațiilor de proprietari.

În perioada de iarnă, municipalitatea a achitat de la bugetul local către operatorul de transport distribuire şi furnizare a agentului termic 9,86 de milioane de lei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sucevenii racordați la sistemul centralizat riscă să rămână fără apă caldă. Apelul făcut de primarul Sucevei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*