Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO! Flăcări uriașe! O casă a ars ca o torță la Pojorâta

O casă a ars ca o torță, în noaptea de miercuri spre joi, în comuna Pojorâta. Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pojorâta, au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din comuna Pojorâta, potrivit ISU Suceava.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul și etajul casei de locuit, existând pericolul de propagare a flăcărilor la parterul construcției și la anexele gospodărești.
Incendiul a fost lichidat la ora 3:40.

Au ars acoperișul și etajul casei de locuit pe aproximativ 120 de metri pătrați, elemente de tâmplărie, fațada clădirii din PVC și bunuri din interiorul locuinței (obiecte de mobilier, aparate electronice și electrocasnice, materiale textile, acte contabile, documente personale și de proprietate și altele). S-au degradat învelitoarea din tablă, instalațiile electrice și de încălzire și alte bunuri.like facebook, suceava, news, stiri

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat parterul casei și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

 

Publiée par Ianus Ally Petru sur mercredi 25 avril 2018


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*