Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Prefectul Mirela Adomnicăi s-a întâlnit cu ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș. Ce s-a discutat

Prefectul Mirela Adomnicăi, dar și mai mulți parlamentari ai PSD de Suceava s-au întâlnit, vineri, cu ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş,  la Vârfu Câmpului, în județul Botoșani, dar și cu primari din zonă.

Au fost prezenți parlamentarii: Ioan Stan, Alexandru Rădulescu și Virginel Iordache.

like facebook, suceava, news, stiriDelegaţia condusă de ministrul Ioan Deneş s-a deplasat în teren pentru a analiza, la faţa locului, situaţia investiţiei acumulării Vârful Câmpului, proiect care este situat parţial şi pe teritoriul comunei sucevene Zvoriştea. Ulterior, delegaţia a vizitat acumularea Bucecea.

„Vom avea discuţiile şi la toate problemele pe care le veţi spune vom găsi împreună – cu decidentul politic, cu reprezentanţii guvernului în teritoriu, soluţii; pentru că soluţiile pe care noi trebuie să le găsim sunt soluţiile pe care trebuie să le oferim problemelor oamenilor care v-au delegat prin votul pe care vi l-au dat ca să prezentaţi aceste probleme. Vă vom prezenta detalii legate de investiţiile pe care le-a creionat ministerul în materie de ape, păduri”, le-a comunicat celor prezenţi ministrul Ioan Deneş.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Prefectul Mirela Adomnicăi s-a întâlnit cu ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș. Ce s-a discutat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*