Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Bancherul din Suceava care a vrut să divulge presei salariul Andreei Esca a ajuns din nou la tribunal. Vezi pentru ce!

Suceveanul Ciprian Enciu (32 de ani) a devenit celebru dupa ce a vrut sa vanda presei, in 2010, informatii despre salariul Andreei Esca. In 2010, radauteanul Ciprian Enciu lucra la banca la care celebra stirista Andreea Esca isi incaseaza salariul fabulos, asa ca tanarul s-a gandit sa scoata ceva bani vanzand presei suma exacta pe care vedeta o primeste lunar. Politia a reactionat insa rapid si l-a demascat pe Ciprian, care la proces a primit o amenda si un an de inchisoare cu suspendare.

like facebook, suceava, news, stiriLa apel, Enciu a ramas cu 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru sustragere neautorizata din sistemul informatic al bancii si pentru abuz in serviciu. In 2013, Ciprian s-a insurat cu Adina, dupa care a renuntat la serviciul sau din domeniul bancar, a devenit tata si si-a deschis impreuna cu sotia o cofetarie.

Intersectiile cu tribunalul au continuat insa pentru Ciprian Enciu, care s-a trezit executat silit intr-un dosar aflat pe rol la Judecatoria Falticeni, barbatul castigand insa un proces la Judecatoria Radauti, prin care a obtinut anularea unei amenzi rutiere pe care o primise de la Inspectoratul Judetean de Politie Suceava.

Sursa: Wowbiz.ro


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bancherul din Suceava care a vrut să divulge presei salariul Andreei Esca a ajuns din nou la tribunal. Vezi pentru ce! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*