Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Ambasadorul Marii Britanii în România, în vizită în Bucovina

Ambasadorul Marii Britanii în România a venit în vizită în Bucovina alături de familia sa. Excelența Sa Paul Brummell a vizitat mănăstirile  Putna, Sucevița, Voroneț și Humorului, un atelier de încondeiat ouă și unul de sculptură în lemn, Comuna-Muzeu Ciocănești, Centrul de Plasament de la Gura Humorului.

De asemenea, acesta s-a întâlnit cu primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, cu care a discutat despre oportunitățile de investiții și de colaborare.

like facebook, suceava, news, stiri„Am avut astăzi o întâlnire cu Ambasadorul Marii Britanii în Romania, Excelența Sa Paul Brummell. Am făcut o scurtă prezentare a oportunităților municipiului Suceava pentru Marea Britanie. Am discutat despre proiectul Smart City în care suntem parteneri cu orașele Manchester şi Liverpool din Anglia. De asemeni, am discutat despre românii suceveni care lucrează în Marea Britanie, Excelența Sa spunând că nu este nici o problemă în ceea ce-i privește şi că sunt bine veniți. La finalul acestei întâlniri am înmânat medalia aniversara “630 de ani de atestare documentară a orașului Suceava”, a declarat Ion Lungu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*