Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Primarul Sucevei a dat pixul din birou pe mătură și s-a apucat de curățenie. Lungu: Nu este o campanie populistă sau electorală

Primarul municipiului Suceava a lăsat pixul din birou pentru mătură și s-a apucat de făcut curățenie pe străzile Sucevei, cot la cot cu angajații de la salubrizare, încercând astfel, susține el, să dea un exemplu pentru ceilalți cetățeni.

Luni, edilul a participat la campania de curățenie “Toți pentru curățenia orașului” în cartierul Obcini, pe străzile Corneliu Coposu, Victoriei şi Stațiunii, iar marți la campania de curățenie şi plantat pomi pe strada Alexandru cel Bun.

Acuzat de unii localnici că această acțiune este doar o manevră populistă, de imagine, Ion Lungu neagă și spune că face acest lucru în fiecare an de când este primar.

like facebook, suceava, news, stiriAm plantat la primele ore ale dimineții salcâmi, arini și trandafiri. Mulțumesc asociațiilor de proprietari din zonă pentru implicarea în campania de curățenie. Am văzut multe opinii pro și contra vis-a-vis de participarea primarului la campania de curățenie. Nu este o campanie populistă sau electorală din partea mea, ci doar un exemplu de spirit civic pe care îl dau de când sunt primar”, susține Lungu.

Primarul a făcut un apel de implicare a asociațiilor de proprietari și a cetățenilor, să participe la blocurile proprii, în campania de curățenie ”Toți pentru curățenia orașului”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Primarul Sucevei a dat pixul din birou pe mătură și s-a apucat de curățenie. Lungu: Nu este o campanie populistă sau electorală | Moldova24

Lăsați un comentariu

*