Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

O primărie din Suceava investește 2.000.000 de lei pentru amenajarea unui pod din plăci de oțel. Primar: „Cel vechi era din bușteni și a putrezit”

O primărie din județul Suceava investește 2.000.000 de lei pentru amenajarea unui pod din plăci de oțel ondulat. Este vorba despre Primăria orașului Solca, Cornel Trifan Țehaniuc, care a scos la licitație serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru amenajarea unui pod în Solca. Acesta face legătura cu 50 de case, peste pârâul Solca, iar edilul orașului a luat decizia de a amenaja un pod care să reziste întrucât cel vechi era făcut din bușteni și a putrezit.

„Podul face legătura cu vre 50 de case și era din bușteni, dar la 2-3 ani tot trebuiau înlocuiți că putrezeau și a decis să îl facem mai trainic, să se poată trece cu o ambulanță dacă oamenii au nevoie, să nu reprezinte un pericol pentru localnici”, ne-a declarat primarul orașului Solca.

like facebook, suceava, news, stiriValoarea estimata este de 2,046,092 RON. Edilul din Solca susține că dacă nu vor fi contestații și lucrările vor putea începe, speră ca până la sfârșitul anului podul să fie realizat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*