Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

A vrut să facă 36.000 de lei înainte de Paște, dar nu i-a mers. Un sucevean a fost arestat pentru contrabandă

Poliţiştii de frontieră  din Moldova Veche din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, au oprit, sâmbătă,  în trafic, pe comunicaţia DN57, la ieşire din localitatea Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, un autoturism marca Citroen, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român T.B. în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, despre care existau date că transportă ţigări netimbrate.

like facebook, suceava, news, stiriBărbatul împreună cu autoturismul a fost dus la sediul Sectorului PF pentru verificări amănunţite, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse în locuri special amenajate în barele de protecţie şi în podea autoturismului, 2.413 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Ashima şi Marble, în valoare de aproximativ 36.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 3.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar procurorul de caz l-a prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, care a admis arestarea acestuia pentru 30 de zile.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A vrut să facă 36.000 de lei înainte de Paște, dar nu i-a mers. Un sucevean a fost arestat pentru contrabandă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*