Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Comercianții din județul Suceava, verificați de comisarii de la Protecția Consumatorului, înainte de Paște

oua, stiri, suceava, kauflandComercianții de produse specifice pentru perioada Paștelui sunt verificați, în această perioadă, de comisarii de la Protecția Consumatorului Suceava. Protectia Consumatorilor, in limita atributiilor sale, monitorizeaza calitatea produselor si serviciilor de pe piata, in cadrul controalelor tematice pe categorii de produse sau servicii, prin cercetarea reclamatiilor sau sesizarilor consumatorilor sau impreuna cu organele vamale, la cerea acestora, controleaza comformitatea produselor introduse in tara prin punctele vamale.
like facebook, suceava, news, stiri
Ca in fiecare an, in perioada premergatoare sarbatorilor traditionale, Protectia Consumatorilor desfasoara activitati in baza tematicilor ce vizeaza produsele specifice,alimentare si nealimentare.

Astfel, anul acesta, in perioada 19.03-06.04, se desfasoara actiunea ce vizeaza, produsele alimentare specifice Sarbatorilor Pascale. Sunt supuse verificarii: carnea preambalata, ouale, ciocolata si produsele de cacao, tablete si figurine pe baza de cacao si grasimi vegetale, produse de patiserie(cozonac,pasca,chec,fursecuri etc.), vin, vopsea de oua.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Comercianții din județul Suceava, verificați de comisarii de la Protecția Consumatorului, înainte de Paște | Moldova24

Lăsați un comentariu

*