Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

S-a decis! De la 1 aprilie, pensionarii suceveni vor beneficia de reduceri la călătoriile cu mijloacele de transport în comun

De la 1 aprilie, pensionarii suceveni vor beneficia de reduceri la abonamentele pentru călătoriile cu mijloacele de transport în comun. Și asta pentru că în ședința de Consiliu Local, aleșii locali au votat aprobarea finanțării pentru  acoperirea costurilor reprezentând 50% din valoarea abonamentelor de călătorie pe mijloacele de transport în comun, destinate pensionarilor.

like facebook, suceava, news, stiriDecizia a fost luată în contextul în care încasările cumulate pe primele 2 luni, comparativ cu 2017, sunt mai mari cu 2.358.416 de lei, potrivit expunerii de motive. Astfel, pentru reducerea la prețul abonamentelor pentru peste 2.400 de pensionari beneficiari se va plăti din bugetul local 721.000 de lei.

Abonamentul social, în valoare de 33 de lei pe lună, este valabil pentru toate liniile de servite de societatea de transport public local TPL.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. S-a decis! De la 1 aprilie, pensionarii suceveni vor beneficia de reduceri la călătoriile cu mijloacele de transport în comun | Moldova24

Lăsați un comentariu

*