Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită la Primăria Suceava. Lungu: Ne-a propus să ne înfrățim cu un oraş din Republica Belarus

Primarul municipiului Suceava a avut, joi, la sediul unității administrativ teritoriale, o întâlnire cu Ambasadorul Republicii Belarus, Andrei Grinkevich.

Andrei Grinkevich a făcut o scurtă descriere a Republicii Belarus și o referire la relațiile de colaborare stabilite, în ultima perioadă, între România și Belarus.

like facebook, suceava, news, stiri„Mi-am exprimat deschiderea pentru încheierea unor viitoare colaborări în domeniul economic, cultural şi al educației. Excelența Sa, ne-a adus la cunoștință faptul că, în Belarus, se fabrică autobuze electrice, ținând cont că Suceava vrea să se doteze cu un parc electric de transport. De asemeni, ne-a propus să ne înfrățim cu un oraş din Republica Belarus. Un prim proiect de colaborare ar putea fi pe linie culturală prin expunerea, la Suceava, a unei expoziții deosebite de icoane religioase ortodoxe”, a spus edilul.

Ion Lungu a declarat va continua aceste întâlniri la sediul Ambasadei Republicii Belarus în vederea stabilirii unor relații de colaborare.

La finalul întâlnirii i-a oferit ambasadorului medalia aniversară “630 de ani de atestare documentară a orașului Suceava şi a Cetății de Scaun”.”


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Bela_Kuhn says:

    E cam de râsul părții din spate a kurului,deoarece dupa ce Herr Ghitza dar si intregul staff-ul său,corul său de pupinkuriști ,răcnesc ca din gură de șarpe că,iaca,ne duce Dragnea la ruși,ne scoate același din UE și ne bagă in NEW_CCCP,ce să vezi,cu cine se intalnesc ei și se și înfrățesc,ca pirul ori ca hreanul? Cu Belarus!
    Care nu mai este mult și ne așteptăm la o vizită de pretenie de la ăla mic și gras care se bate cu Trump in rachete,N-Am-Ce-Fu,ăla din Koreea de Nord… Ca să le dea dumnealui know-how-ul pentru făcut statui de for public,deoarece până și ăia știu că statuile,monumentele de for public, nu se fac din materiale refolosibile sau din fibra de sticla,nu se restaureaza cu șpaclul,ca la Suceava…
    Dar nu se putea ca domnul Flutur sa nu abordeze cu amabasadorul din Belarus si chestiuni geostrategice,specifice agendei sale ,cum ar fi problema autostrăzii de la Marea Baltica la Marea Neagra și retur,ca între aliați,nu?Ca să aibă cu ce și pe ce să meargă Putin puțin,când o fi,dac-o fi,cu tancurile lui cele mai grele…
    Mare este rezervorul tău de bukowineni de mucava,Doamne,mare este și mila ta!
    Dar rabdarea,cu răbdarea cum stai,Doamne?
    Amin!
    Cum ar zice și ideologul statului paralel sucevean ,mentorul și păstorul său ,fericitul întru pomenire Șerban Costache… Las’ că știți voi cine este dumnealui.
    Că iată cine o sa vă aducă lumina de la Ierusalim: Asoc. nonprofit „Amicii Belarus”,adecă bratia Ghiorghi &sponsorii Balan&S.Costache&Ursu!
    Ciuma Verde+Ciuma Roșie?
    Nu v-a apucat,într-o anumită măsură,constipația,domnu’ Tomegea? Că diaree cu delir tot aveți…

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită la Primăria Suceava. Lungu: Ne-a propus să ne înfrățim cu un oraş din Republica Belarus | Moldova24

Lăsați un comentariu

*