Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Primarul comunei Dumbrăveni a demisionat din funcție. Liderul PSD, Ioan Stan: Nici vorbă de așa ceva, e primar în funcție (Update)

Primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, a demisionat din funcție, joi. El a transmis cererea de demisie secretarului comunei, urmând ca aceasta să ajungă și la Instituția Prefectului.

Ioan Pavăl ne-a declarat că și-a dat demisia din motive personale, dar s-a arătat foarte supărat declarând că s-a săturat să facă bine și să fie blamat.

like facebook, suceava, news, stiriEu nu am niciun fel de probleme. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt sănătos. Mă reîntorc la funcția mea de director general…Nu știu cine o să fie în locul meu, viceprimarul”, ne-a declarat primarul.

Neoficial, se pare că acesta ar fi avut niște divergențe cu secretarul comunei.

Update: Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat pentru SuceavaNews.ro, că într-adevăr Ioan Pavăl a vrut să demisioneze, „a avut niște probleme ca tot omul, dar nici vorbă despre așa ceva, e primar în funcție”.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Danut Ababei says:

    A fost o decizie de moment dupa o cearta cu secretarul comunei, pe probleme administrative. Cererea de demisie a fost imediat retrasă, din câte știu !

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Primarul comunei Dumbrăveni a demisionat din funcție | Moldova24

Lăsați un comentariu

*