Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO! Panică într-un bloc din Burdujeni! Două persoane s-au intoxicat cu fum, iar 22 au fost evacuate din cauza unui incendiu

incendiu scara de bloc falticeni - suceavaUn incendiu produs la un bloc din cartierul Burdujeni a produs panică printre locatari. 22 de persoane, dintre care patru copii, au fost evacuate după ce o garsonieră a luat foc pe strada Privighetorii din municipiul Suceava.

Potrivit reprezentanților ISU Suceava, holurile de la etajele III și IV au fost inundate de fum, iar salvatorii au evacuat 22 de persoane. Totodată în jur de 20 de persoane au ieșit singure.

like facebook, suceava, news, stiriDouă persoane s-au intoxicat cu fum și li s-a acordat primul ajutor medical, nefiind necesar transportul la spital.

La locul respectiv a intervenit Detașamentul de Pompieri Suceava cu două autospeciale și o ambulanță SMURD,  cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

FOTO & VIDEO! Focul de la blocul din Burdujeni a fost pus intenționat. Peste 40 de persoane au fugit din calea focului și a fumului


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*