Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Groaznic! Un sucevean și-a ucis soția și cei doi copii. A spus că a vrut să le salveze sufletele

Un bărbat de 43 de ani, din Suceava, care s-a stabilit de mai mulți ani în Brașov, și-a ucis soția și cei doi copii, apoi a mers la poliție și s-a predat. Florin Mircea Buliga și-a motivat gestul prin faptul că a vrut să le salveze sufletele.

Bărbatul s-a prezentat la IPJ Braşov marţi, 27 martie 2018, anunţând că şi-a ucis soţia de 40 de ani şi pe cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. Polițiștii au constatat că membrii familiei acestuia erau înjunghiați.

like facebook, suceava, news, stiriAcesta a recurs la acest gest, le-a spus el anchetatorilor, în urma unei vizite la Mănăstirea Şinca Veche, și a avut o revelație religioasă pentru că acolo ar fi auzit nişte voci care l-ar fi îndemnat să îşi ia viaţa.

Bărbatul chiar ar fi încercat să se sinucidă, dar nu a reuşit, după care s-a decis să ia viaţa membrilor familiei sale. Florin Mircea Buliga le-a spus anchetatorilor că prin gestul său le-a salvat sufletele celor dragi.

Bărbatul le-a mai povestit anchetatorilor că a fost dependent de alcool şi că în urmă cu un an a urmat un tratament pentru a scăpa de alcoolism.

Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, a declarat, pentru Mediafax, că din punctul său de vedere, bărbatul prezintă o labilitate psihică crescută.

Din punctul meu de vedere, după ce am stat de vorbă cu el, prezintă o labilitate psihică crescută. Şi-a motivat fapta considerând, de fapt fiind convins, că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceştia să fie mai liniştiţi. Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Urmează să mai facem investigaţii să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înţelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a spus procurorul.

Potrivit acestuia, crima a fost comisă noaptea, după ce femeia şi copiii s-au culcat.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Groaznic! Un sucevean și-a ucis soția și cei doi copii. A spus că a vrut să le salveze sufletele | Moldova24
  2. Jurnalul secret al suceveanului care şi-a ucis familia: „Eu am ucis trupuri, nu suflete. Clasa politică ucide sufletele” | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*