Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Peste 108.000 lei alocate pentru decontarea navetei cadrelor didactice. 25 de unități din municipiul Suceava au depus solicitări

Peste 109.000 de lei vor fi alocate de la bugetul local pentru decontarea navetei cadrelor didactice de la școlile din municipiul Suceava. În acest sens, au depus solicitări 25 de unități de învățământ din municipiul reședință de județ.

like facebook, suceava, news, stiriUn proiect de hotărâre în acest sens urmează a fi aprobat, în următoarea ședință de Consiliu Local, pentru decontarea navetei profesorilor care nu deţin locuinţă pe teritoriul municipiului Suceava. Decontul se va face pe perioada ianuarie-august 2018.

Prevederile Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, arată că personalul didactic din unităţile de învăţământ de stat, care nu dispune de o locuinţă în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea profesională, beneficiază de decontarea cheltuielilor de transport la, şi de la locul de muncă, între localitatea de reşedinţă şi sediul unităţii de învăţământ.

Consililiile de administrație ale următoarelor instituții de învățământ au depus solicitări în acest sens: grădinițele „Gulliver”, „1,2,3”, „Prichindel”, „Țăndărică”, școlile nr1, nr.3, nr.4, nr.6, „Jean Bart”, nr.10, „Ion Creangă”, „Miron Costin”, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Tehnic „Petru Mușat”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret”, Colegiul  de  Artă „Ciprian Porumbescu”, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Colegiul Național „Petru Rareș”, colegiile naționale „Ștefan cel Mare” și „Mihai Eminescu”, Seminatul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” și Școala Postliceală Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*