Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Dramă! Un sucevean a muncit o viață printre străini pentru un trai mai bun, dar a murit fulgerător. Familia încearcă acum să-l repatrieze

Un bărbat din județul Suceava a trăit o viață întreagă printre străini pentru a oferi un trai mai bun familiei sale, dar a murit fulgerător, iar acum rudele încearcă să-i repatrieze trupul neînsuflețit și să îl înmormânteze cum se cuvine.

like facebook, suceava, news, stiriVasile Leonțică, din comuna Șerbănești, în vârstă de 49 de ani, lucra și locuia în localitatea Selci, provincia Rieti, unde era cunoscut și apreciat de localnici. 20 de ani și-a petrecut în Italia, unde era cu soția și cei doi copii.

Potrivit Emigrantu.it, acesta a murit, din păcate, sâmbătă, 24 martie, doborât de un infarct.

Nouă ani Vasile a lucrat într-un agroturism, iar de 11 ani în agricultură în satul în care locuia.
Sâmbătă a trecut pe la soția sa, care lucra îngrijitoare tot în localitatea Selci. A vrut să-și facă o baie și acolo a decedat, soția găsindu-l fără viață.

Leontica Mihaela Delia, soția sa, precum și copiii se ocupă de repatriere și de cele necesare. Orice ajutor este binevenit, iar soția poate fi contactată la nr:  328.6624323, potrivit Emigrantul.it.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Dramă! Un sucevean a muncit o viață printre străini pentru un trai mai bun, dar a murit fulgerător. Familia încearcă acum să-l repatrieze | Moldova24

Lăsați un comentariu

*