Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Tragedie! Un șofer a murit într-un accident grav cu două tiruri și o autoutilitară (Update)

Un accident grav cu două tiruri și o autoutilitară a avut loc, vineri dimineață, pe raza satului Băișești din comuna Cornu Luncii.

like facebook, suceava, news, stiriCristian Ionescu, de 42 ani, din municipiul Suceava, conducea un camion Man, pe D.N 2 E, pe raza satului Băișești, comuna Cornu Luncii, iar la un moment dat, nu a redus suficient viteza într-o curbă la dreapta, pe un carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un camion Mercedes Benz condus de  Gheorghe Popescu de 62 ani, din comuna Bilca.

De asemenea, Florin Lisniuc, de 36 ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, care conducea autoutilitara marca Iveco nu a păstrat o distanță suficientă față de tir, intrând în coliziune față – spate cu aceasta.

În urma accidentului a murit Popescu Gheorghe. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

Șoferul unuia dintre autotrenuri a rămas încarcerat, în stare de inconștiență iar pentru extragere, s-a deplasat la fața locului un modul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Colegii de la descarcerare au avut o misiune dificilă, în sensul în care au fost nevoiți să taie elementele de caroserie contorsionate, pentru a putea extrage victima și a o preda echipajelor medicale pentru monitorizare. Ulterior, din nefericire, personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean a declarat decesul, pentru bărbatul în vârstă de 62 de ani. O altă persoană implicată în accident a fost rănită ușor și a fost preluată de către cadrele medicale, pentru acordarea primului ajutor medical, însă aceasta a refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Tragedie! Un șofer a murit într-un accident grav cu două tiruri și o autoutilitară (Update) | Moldova24
  2. FOTO! Un șofer din Botoșani implicat într-un accident mortal cu două camioane și o autoutilitară | BotosaniNews.ro
  3. Vezi cine este bărbatul care a murit în accidentul cumplit de la Cornu Luncii! | SuceavaNews.ro
  4. FOTO! Un șofer din Botoșani implicat într-un accident mortal cu două camioane și o autoutilitară | Moldova24

Lăsați un comentariu

*