Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

FOTO! Emblema de onoare a Poliției Române acordată postmortem polițistului Sorin Vezeteu. Soția sa a primit distincția

Subinspectorului de poliție postmortem Sorin Constantin Vezeteu, din cadrul Poliției de Transporturi Suceava, care a murit la datorie, fiind înjunghiat de un bărbat, i-a fost acordată, joi, emblema de onoare a Poliţiei Române.

Distincţia, acordată de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost primită de  soţia poliţistului, Elena Vezeteu, agent de poliţie la IPJ Suceava, în cadrul unei festivităţi desfăşurate la Cercul Militar Naţional.

like facebook, suceava, news, stiri„Poliţia are forţa să împărtăşească şi durerile, dar şi să se bucure de reuşitele fiecăruia. M-am bucurat s-o revăd, astăzi, pe Elena Vezeteu, pe cei doi copii, Denis şi Ariana, şi vreau să le spun încă o dată, în special lor, că tatăl lor este un erou de care ei trebuie să fie mândri. La fel cum şi noi trebuie să fim mândri, pentru că avem obligaţia şi datoria să ne cinstim şi să ne omagiem eroii căzuţi la datorie din Poliţia Română”, a declarat ministrul Carmen Dan.

Sorin Vezeteu a murit în Gara Burdujeni, la vârsta de 38 de ani, fiind înjunghiat de un tânăr de 23 de ani, Ioan Beșa, pentru simplul motiv că purta uniforma de polițist.

El era căsătorit și a lăsat în urmă și doi copii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Emblema de onoare a Poliției Române acordată postmortem polițistului Sorin Vezeteu. Soția sa a primit distincția | Moldova24

Lăsați un comentariu

*