Miercuri 29 Noiembrie 2023, Actualizat acum 332 zile 12:00 am

Veste bună: o nouă cursă de pe Aeroportul Suceava. Vezi spre ce destinație!

O nouă cursă va fi operată de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că „Suceava-Madrid va fi primul zbor care va fi introdus, operatorul urmând să facă anunțul în scurt timp”.

like facebook, suceava, news, stiri„În primul rând vești bune de la Wizz Air, pentru pasagerii Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava. Compania Wizz Air va menține frecvența zilnică a curselor spre Londra-Luton şi pentru sezonul de iarnă 2018-2019. Astfel, în perioada 28.10.2018 – 30.03.2019, Wizz Air va continua să opereze zilnic curse regulate cu destinația Londra-Luton de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava. Wizz Air a deschis ruta Suceava – Londra-Luton în august 2016, inițial cu 4 zboruri pe săptămână. În sezonul de iarnă actual (30 octombrie 2017 – 24 martie 2018), Wizz Air operează 5 curse pe săptămână de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și Duminică. Odată cu noul program de vară, în perioada 25.03.2018-27.10.2018, Wizz Air va opera curse zilnice de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” spre Londra-Luton, menținând aceeași frecvență și pentru programul de iarnă 2018-2019. Așa cum am spus, pe lângă preocupările de a dezvolta Aeroportul, avem ca prioritate inițierea permanentă de demersuri pentru noi zboruri pe rute internaționale precum si zboruri interne. Suceava-Madrid va fi primul zbor care va fi introdus, operatorul urmând să facă anunțul în scurt timp”, a spus Flutur.

Șeful administrației județene este în prezent în Bruxellles cu ocazia evenimentelor EDEN 2017, și susține că introducerea unui zbor Suceava-Bruxelles este printre priorități, pentru că sunt și foarte multe cereri.

„Am avut deja discuții cu conducerea TAROM și voi avea și alte întâlniri. Diaspora suceveană din Belgia este foarte activă, transmite solicitări și argumente pentru introducerea zborului Suceava-Bruxelles. Ne ajută foarte mult în discuțiile pe care le avem cu operatorii”, a adugat Flutur.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Veste bună: o nouă cursă de pe Aeroportul Suceava. Vezi spre ce destinație! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*