Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un fost viceprimar din județul Suceava își deschide o afacere în Italia

Fostul viceprimar Vili Rusu

Un fost viceprimar din județul Suceava își deschide o afacere în  Florența, Italia. Este vorba despre fostul viceprimar al orașului Broșteni, Vili Rusu, care va deschide în curând o Covrigărie- Patiserie modernă pe cea mai circulată stradă din cel mai populat oraș din Toscana- Florența – strada Via Faenza.

„Am una și în Broșteni și cunoscând foarte bine Florența, un oraș cu milioane de turiști, m-am gândit că ar fi o afacere bună”, ne-a spus Vili Rusu.

like facebook, suceava, news, stiriDeocamdată, el se află în stadiul de a finaliza documentele și a obține avizele necesare, dar a găsit deja spațiul și l-a închiriat. Investiția se ridică undeva la 30.000 de euro.

„Am fost de două ori viceprimar și, începând să fac treabă tot timpul, am fost înlăturat înainte de termen, și de aceeaa am văzut că nu am loc în satul meu, să încerc și printre străini”, a spus fostul viceprimar.

La unitatea pe care o va deschide în Italia se vor găsi covrigi, covridogi, dar și cozonaci. Vili Rusu susține că deși italienii nu sunt mari consumatori de covrigi, în orașul respectiv sunt 80% turiști astfel că se așteaptă ca produsele sale să aibă căutare.

Orașul se afla pe râul Arno și este cunoscut pentru istoria sa în Evul Mediu și în Renaștere, fiind unul din cele mai bogate orașe ale timpurilor. Florenta este considerat locul de naștere al Renașterii Italiene fiind condusă mult timp de Familia Medici. Centrul istoric atrage anual milioane de turiști și este declarat de UNESCO Patrumoniul mondial in 1982. Florenta este considerat ca fiind unul din cele mai frumoase orașe din lume, care a fost locul de naștere sau de domiciliu a numeroase personalități marcante: Dante, Leonardo da Vinci, Vespucci, Botticelli, Machiavelli, Michelangelo, Galileo Galilei, Roberta Cavalli etc….


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un fost viceprimar din județul Suceava își deschide o afacere în Italia | Moldova24

Lăsați un comentariu

*