Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Președintele CJ Suceava va primi trofeul EDEN 2017 Winner (locul I) pentru proiectul prin care Suceava a devenit Destinație Europeană de Excelență

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, participă în perioada 22-23 martie la Bruxelles la evenimentele EDEN 2018, organizate de Comisia Europeană prin Direcția Generală pentru Piața Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri (DG GROW), și Agenția de finanțare a Comisiei Europene pentru IMM-uri (EASME).

like facebook, suceava, news, stiriPe 22 martie va avea loc Ceremonia de acordare a premiilor EDEN, organizată în cadrul unei gale, pentru a premia 18 destinații de excelență pentru turismul cultural, din toată Europa.

Gheorghe Flutur va primi trofeul EDEN 2017 Winner (locul I), pentru proiectul depus de Consiliul Județean Suceava prin structura sa de turism, CNIPT, prin care Suceava a fost desemnată Destinație Europeană de Excelență pentru turismul cultural tangibil.

Pe 23 martie – a douăsprezecea întâlnire a rețelei EDEN, la care participă reprezentanți ai destinațiilor EDEN (câștigători și cei clasați pe locul al doilea), coordonatorii proiectelor naționale EDEN, ambasadorii EDEN.

În cadrul acestui eveniment, din data de 23 martie, fi semnată Declarația de la Bruxelles, de către câștigătorii EDEN.

Proiectul EDEN „Destinații Europene de Excelență” a fost lansat în anul 2006, de către Comisia Europeană, având ca obiective creșterea vizibilității destinațiilor, creșterea conștientizării asupra diversității şi calității ofertei turistice europene, reducerea sezonalităţii, dezvoltarea turismului durabil precum și crearea unei rețele între destinații (Rețeaua EDEN).

Desemnarea Destinațiilor Europene de Excelență s-a făcut prin concursuri organizate de către autoritățile naționale de turism din fiecare țară participantă la proiect, conform temei stabilite în cadrul Comitetului Consultativ pentru Turism, întrunit la nivel european, destinațiile desemnate însemnând winner (locul I) şi runners-up (cele clasate pe locurile 2-5).


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Președintele CJ Suceava va primi trofeul EDEN 2017 Winner (locul I) pentru proiectul prin care Suceava a devenit Destinație Europeană de Excelență | Moldova24

Lăsați un comentariu

*