Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO! Un sucevean cu țigări de contrabandă în mașină a încercat să scape de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii când l-au prins

Un sucevean, care avea țigări de contrabandă în mașină, a încercat să scape de polițiștii de frontieră, dar nu i-a mers.

Miercuri, 14 martie, un echipaj al poliției de frontieră a identificat, pe un drum forestier de pe raza comunei Brodina, un autoturism marca Opel Vectra despre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană.

Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare efectuate de către lucrători și a continuat deplasarea în mare viteză.
Poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea mașinii, iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost găsit abandonat.

Imediat s-au luat măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, la scurt timp, în apropiere, fiind depistat conducătorul maşinii, cetăţeanul român Mihai M, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În portbagajul mașinii abandonate au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mașinii și a bărbatului la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 2.880 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.
Totodată, pe timpul verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*