Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Delgaz Grid: Pentru anul în curs ne-am propus să investim peste 50 milioane lei în judeţul Suceava

Delgaz Grid, compania de distribuţie de gaze naturale şi electricitate a Grupului E.ON România, a investit anul trecut aproape 40 milioane de lei pentru modernizarea sistemului de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale din judeţul Suceava. Creşterea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie pentru clienţii noştri este prioritară pentru companie.

Principalele categorii de lucrări avute în vedere au fost: înlocuire conducte şi branşamente gaze naturale în mun. Suceava; modernizare reţele electrice aeriene de joasă tensiune (în peste 20 de localităţi, printre care Capu Codrului, Sadova, Vama); înlocuire izolaţiei la liniile electrice aeriene de medie tensiune (lucrare de peste 8 mil. lei); montarea a peste 20 de echipamente telecomandate în reţeaua aeriană de medie tensiune; înlocuirea a peste 40 de transformatoare; îmbunătăţirea nivelului de tensiune (în 16 localităţi, printre care Rădăşeni, Drăguşeni, Ipoteşti).

Pentru anul în curs, compania Delgaz Grid şi-a propus să investească pentru modernizarea reţelelor de distribuţie de electricitate şi gaze naturale din judeţul Suceava peste 50 milioane lei, o sumă cu circa 25% mai mare faţă de 2017. Principalele direcţii de acţiune rămân în principiu aceleaşi ca anul trecut, cu suplimentare de fonduri pentru anumite categorii de lucrări.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*